Φίλες και Φίλοι,

       Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΦΑΡΟΥ Απαλού Αλεξανδρούπολης και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση στις ενδιαφέρουσες πιστεύουμε σελίδες που ακολουθούν.
       Στόχος μας είναι  να προβάλλουμε τις δραστηριότητες και τις προσπάθειες που καταβάλλουμε 32 συνεχή χρόνια για την πολιτιστική-πνευματική-κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής μας, καθώς επίσης την προβολή της δημιουργικής έκφρασης, των κατοίκων και κυρίως των νέων  μας, όπως ορίζει  η παράδοση, τα ήθη και  έθιμά μας.
       Στις προθέσεις μας επίσης είναι να κινητοποιήσουμε ,  την νέα γενιά, ώστε  παραχωρώντας τους αρμοδιότητες να αναπτύξουν πρωτοβουλίες, να συμμετέχουν σε συλλογικές διαδικασίες, να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ τους, να ενημερώνονται και να ασχολούνται με τα κοινά, να απασχολούνται  στις ελεύθερες ώρες τους με δραστηριότητες δημιουργικές, παραγωγικές και ωφέλιμες.
      Ελπίζουμε ότι θα βρούμε ανταπόκριση και αρωγούς στην πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου μας.
      Σας προσκαλούμε  να επισκεφτείτε το σύλλογό μας  και να συμμετέχετε στις πολλές και ποικίλες δραστηριότητές μας, αξιοποιώντας  δημιουργικά, παραγωγικά και ωφέλιμα τον ελεύθερο χρόνο σας.